Kedves Sajtó, Szerkesztők, Koncertszervezők, Dizájnerek és Mindenki Más, aki ezt az oldalt olvassa!

Köszönjük, hogy írtok-olvastok rólunk, hogy rárakjátok a logónkat plakátra, flyerre, weboldalra!

Köszönettel,
Bogoz zenekar

CD sajtópéldányért vagy wav fájlokért kérlek írj a bogoz kukac bogoz pont hu-ra!

Gyere hozzám fel - klip anyag [2016.01.12.]

Biográfia

A Bogoz könnyűzenét játszik.
Fontos ezt leszögezni, mielőtt a "pop" föliratú műanyagládába dobjuk vagy az "alternatív" címkéjű fém olvasztótégelybe helyezzük. Az együttes Csé Dalait adja elő. Nem ragadt be a caps lock, ellenben valahogy jelezni kellett, hogy a bogoz eszköztárának egyik markáns eleme a hagyományos, melódiaközpontú dalszerzés.
Másik markáns alkotórésze a dalszöveg, amit jól esik hallgatni.
S nem kevésbé fontos a koncerttermekben mozgást generáló zenekar maga: a bársonyostorkú énekes-gitáros-dalszerző frontember Csé, a Magyarország Központi Lüktetéséért felelő Patrik, és a szőrös basszusgitárhangokat és arcot biztosító Tibi.

A Bogoz zenekar – Balogh Csaba Csé ének, gitárok és billentyűk, Kalmár Tibor basszus és Prommer Patrik dob - 2011-ben lépett a hazai alterpop mezejére, azóta rendszeresen koncertezik önállóan, mi több, olyan zenekarok terelgették előzenekarként, mint a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, a Kistehén és a Vad Fruttik.
2012-ben az MR2 – Petőfi rádióban Két részünk c. dalával mutatkozott be, és a Veszprémi Utcazene Fesztiválon a nap előadójává választották.

A Bogoz első nagylemezének premiere 2014. február 25-én, a Lángoló Gitárokon volt. Az „Azt hiszem, mégis viszem a szívem” névre hallgató lemez a zenekar Bandcamp oldaláról ingyenesen letölthető, de az NKA támogatásában CD-n is megjelent.
A Bogoz tavaszi lemezbemutató turnéját felvezető videóban népszerű színészünk, Mucsi Zoltán „Kapa” is feltűnik, maguk a koncertek pedig olyan zenekarok társaságában zajlanak, mint az Elefánt vagy az Esti Kornél.

A Bogoz első videoklipje a zenekart felépítő, az élet kifürkészhetetlenségéről szóló Nekem így jó c. dalhoz készült. A rövid mozifilm-szerű videót 2015. április 13-án mutatta be a Recorder Magazin.

A zenekar jelenleg keveset koncertezik, második lemezére készül, melynek bemutatásáig a fiúk még jelentkeznek egy, a csajozás és a házibulik forró hangulatát idéző pörgős powerpop dalhoz, a Gyere hozzám felhez forgatott videóval.

Biográfia 2015 (MS doc)

Zenekari linkek és elérhetőségek

Sajtófotók

Diszkográfia

Cikk / Interjú

Főbb koncertek / események